Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο γλυκό ψυγείου με λίγα υλικά
mitsa
Υλικά
300 γρ πτι μπερ
150 γρ βούτυρο
200 γρ κουβερτούρα
400 ml κρέμα γάλακτος
150 γρ καρύδα
Πραλίνα φουντουκιού (foodaholics.shop)
100 γρ λευκή σοκολάτα
Οδηγίες
1
Αλέθουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα δουλεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
2
Τα απλώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
3
Αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
4
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
5
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
6
Ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα και με απαλές κινήσεις την τριμμένη καρύδα.
7
Πάνω από τα μπισκότα απλώνουμε πραλίνα φουντουκιού.
8
Ρίχνουμε την κρέμα και την απλώνουμε.
9
Βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.
10
Προαιρετικά διακοσμούμε με λιωμένη λευκή σοκολάτα.
11
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.