Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο και νόστιμο γλυκό για όλες τις περιστάσεις
mitsa
Υλικά
300 γρ γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
150 γρ βούτυρο
200 γρ λευκή σοκολάτα
400 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ γεμιστά μπισκότα φράουλα
Νιφάδες σοκολάτας
Οδηγίες
1
Αλέθουμε τα γεμιστά μπισκότα σοκολάτας.
2
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
3
Τα στρώνουμε σε αποσπώμενη φόρμα με αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε στο ψυγείο.
4
Κόβουμε την σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
5
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
6
Με απαλές κινήσεις ενσωαμτώνουμε την χλιαρή σοκολάτα.
7
Σπάμε με τα χέρια μας τα γεμιστά μπισκότα φράουλα και ανακατεύουμε.
8
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
9
Διακοσμούμε με νιφάδες σοκολάτας.