Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ένα κέικ διαφορετικό από όσα έχετε δοκιμάσει Part II
mitsa
Υλικά
2 αυγά
100 γρ ζάχαρη
250 γρ μασκαρπόνε
1 μπέικιν
2 βανίλιες
10 γρ βούτυρο
150 γρ ψιλό σιμιγδάλι
150 γρ λευκή σοκολάτα
Οδηγίες
1
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
2
Προσθέτουμε το μασκαρπόνε ή το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.
3
Βάζουμε το μπέικιν, τις βανίλιες, το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε τα ανακάτεμα.
4
Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
5
Την απλώνουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 26 εκατοστών.
6
Τοποθετούμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
7
Προαιρετικά σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.