Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Φανουρόπιτα αφρός με 7 υλικά χωρίς μίξερ, έτοιμη σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
250 γρ ζάχαρη
200 ml λάδι
200 ml χυμό πορτοκαλιού
200 ml νερό
1 κουταλάκι κανέλα
400 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
150 γρ σταφίδες
Οδηγίες
1
Διαλύουμε την ζάχαρη στο λάδι.
2
Προσθέτουμε τον χυμό, το νερό και ανακατεύουμε.
3
Αρωματίζουμε με την κανέλα.
4
Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το αλεύρι να γίνει χυλός.
5
Βάζουμε τις σταφίδες και απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 34x26 εκατοστών.
6
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
7
Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
8
Σερβίρουμε όταν κρυώσει.