Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Φλωρεντίνες
mitsa
Υλικά
2 ασπράδια αυγών
100 γρ. ζάχαρη άχνη
260 γρ. αμύγδαλα φιλέ
1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα
Οδηγίες
1
Ανακατεύουμε πολύ καλά τα ασπράδια με την άχνη.
2
Όταν ασπρίσουν προσθέτουμε το λικέρ μαστίχα, τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε.
3
Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και το απλώνουμε ομοιόμορφα με ένα κουτάλι.
4
Για μεγαλύτερη ευκολία βρέχουμε το κουτάλι για να μην κολλάει.
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
6
Διακοσμούμε με λιωμένη σοκολάτα.