Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γλυκό ψυγείου φράουλα χωρίς ζάχαρη
mitsa
Υλικά
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ στέβια (1:2)
3 βανίλιες
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ τυρί κρέμα
225 γρ πτι μπερ στέβια
200 γρ φράουλες
Οδηγίες
1
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος μαζί με την στέβια και τις βανίλιες να γίνουν σαντιγί.
2
Βάζουμε το γιαούρτι, το τυρί κρέμα ή μασκαρπόνε και ανακατεύουμε.
3
Σπάμε τα πτι μπερ και δουλεύουμε.
4
Κόβουμε τις φράουλες, τις ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.
5
Τοποθετούμε περιμετρικά πτι μπερ σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
6
Απλώνουμε την κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
7
Σερβίρουμε μαζί με φρέσκιες φράουλες.