Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κέικ μήλου χωρίς ζάχαρη και χωρίς μίξερ
mitsa
Υλικά
250 γρ στέβια (1:2)
300 ml λάδι
4 αυγά
3 μήλα
1 κουταλάκι κανέλα
½ κουταλάκι γαρίφαλο
2 βανίλιες
400 γρ φαρίνα
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε την στέβια με το λάδι να διαλυθεί.
2
Βάζουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
3
Αρωματίζουμε με την κανέλα, το γαρίφαλο και τις βανίλιες.
4
Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
5
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κομμάτια.
6
Τα ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε απαλά.
7
Απλώνουμε την ζύμη σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 28 cm του κέικ.
8
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
9
Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό του.
10
Το κέικ μας πρέπει είναι λίγο υγρό.
11
Προαιρετικά σερβίρουμε με πραλίνα με στέβια.