Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κολοκυθόπιτα εύκολη χωρίς φύλλο
mitsa
Υλικά
400 γρ κολοκύθια
200 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
10 γρ μπέικιν
3 αυγά
200 γρ γιαούρτι
200 γρ γαλοπούλα
50 ml ελαιόλαδο
150 γρ Φέτα
100 γρ γραβιέρα
Πιπέρι - Ρίγανη
Άνηθο
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια μας.
2
Τα περνάμε από τον χονδρό τρίφτη.
3
Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για 1 ώρα να βγάλουν τα υγρά τους.
4
Τα στραγγίζουμε πολύ καλά.
5
Αναμειγνύουμε 3 αυγά μαζί 200 γρ γιαούρτι και 50 ml ελαιόλαδο.
6
Βάζουμε πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε.
7
Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
8
Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, την φέτα, την γαλοπούλα, τον ψιλοκομμένο άνηθο και δουλεύουμε.
9
Απλώνουμε το μείγμα σε φόρμα 32 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίζουμε την τριμμένη γραβιέρα.
10
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.