Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Νηστίσιμα ταρτάκια

mitsa

Υλικά

  • 550 ml φυτικό γάλα

  • 45 γρ άνθος αραβοσίτου βανίλια

  • 120 γρ ζάχαρη

  • 200 γρ νηστίσιμα μπισκότα

  • 50 γρ μαργαρίνη

  • 1 βανίλια

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το φυτικό γάλα με την ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου.
2
Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
3
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με την βανίλια.
4
Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει.
5
Κάνουμε τα νηστίσιμα μπισκότα σκόνη.
6
Προσθέτουμε την λιωμένη μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.
7
Βάζουμε ως βάση το μείγμα με τα μπισκότα σε 12 χάρτινες κάψουλες.
8
Για μεγαλύτερη ευκολία τα βάζουμε σε μεταλλικές θήκες.
9
Μπορούμε τα τις αφήσουμε ίσιες ή να δημιουργήσουμε κοιλότητες.
10
Τοποθετούμε την χλιαρή κρέμα και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
11
Σερβίρουμε με φρούτα, γλυκά και σιρόπια της επιλογής μας.