Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Νόστιμο φαγητό για όλη την οικογένεια
mitsa
Υλικά
Αλάτι
1 κιλό λιγκουίνι
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
2 πιπεριές
Προαιρετικά μανιτάρια
Αφυδατωμένο κρεμμύδι
Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)
Σκόνη σκόρδο
Κύμινο
Αλάτι-Πιπέρι
300 γρ σάλτσα ντομάτας (foodaholics.shop)
200 γρ τυρί κρέμα
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Σε νερό που βράζει ρίχνουμε λίγο αλάτι και βράζουμε τα λιγκουίνι αλ ντέντε.
2
Κόβουμε το κοτόπουλο και τις πιπεριές σε κομματάκια.
3
Προαιρετικά κόβουμε μανιτάρια σε φέτες.
4
Σε καυτό ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τα κοτόπουλο.
5
Ρίχνουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια και αφήνουμε να μαλακώσουν.
6
Αρωματίζουμε με κρεμμύδι, πιπερόκαμα, σκόρδο, κύμινο, αλάτι και πιπέρι.
7
Ρίχνουμε την σάλτσα και μαγειρεύουμε με κλεισό καπάκι μέχρι που η σάλτσα να δέσει, δεν θέλουμε να χαθεί.
8
Στα λιγκουίνι ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα.
9
Απλώνουμε τα μισά σε ταψί 40 εκατοστών.
10
Από πάνω βάζουμε το κοτόπουλο και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα λιγκουίνι.
11
Πασπαλίζουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να λιώσει το τυρί.