Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πανεύκολα τυροπιτάκια έτοιμα σε λίγα λεπτά με 6 υλικά
mitsa
Υλικά
200 γρ τυρί φέτα
1 αυγό
200 ml σόδα
Σπορέλαιο
500 γρ φύλλα κρούστας
Σουσάμι
Οδηγίες
1
Στη σπασμένη φέτα βάζουμε το αυγό και δουλεύουμε.
2
Στη σόδα ρίχνουμε αρκετό λάδι και ανακατεύουμε.
3
Παίρνουμε 3-4 φύλλα μαζί (ανάλογα με το πάχος τους), τα διπλώνουμε στην μέση και τα κόβουμε.
4
Τα διπλώνουμε ακόμα μία φορά στη μέση και το κόβουμε.
5
Τα κόβουμε διαγώνια να σχηματιστούν 2 τρίγωνα.
6
Τα αλείφουμε με την σόδα και απλώνουμε φέτα.
7
Τυλίγουμε σε ρολά όπως σας δείχνουμε στο βίντεο.
8
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα αλείφουμε με σόδα.
9
Τα πασπαλίζουμε με σουσμάμι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.