Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πανεύκολη χιονάτη, έτοιμη μέσα σε λίγη ώρα
mitsa
Υλικά
200 γρ λευκή σοκολάτα
400 ml κρέμα γάλακτος
300 γρ στραγγιστό γιαούρτι
1 ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες
150 γρ τριμμένη καρύδα
2 πτι μπερ
Οδηγίες
1
Κόβουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
2
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
3
Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και το ζαχαρούχο.
4
Ρίχνουμε την χλιαρή σοκολάτα, την βανίλια και ανακατεύουμε.
5
Βάζουμε την καρύδα και δουλεύουμε.
6
Σπάμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε ελαφρώς.
7
Απλώνουμε το μίγμα σε αποσπόμονη φόρμα με αντικολλητικό χαρτί.
8
Αφήνουμε για τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.