Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πανεύκολο μπισκοτογλυκό σοκολάτας
mitsa
Υλικά
1200 ml γάλα
150 γρ σοκολάτα γάλακτος
300 γρ ζάχαρη
60 γρ κακάο
150 γρ κορν φλάουρ
2 βανίλιες
400 γρ πτι μπερ
100 γρ βούτυρο
100 ml γάλα
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το γάλα με το νισεστέ και το κακάο.
2
Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα αφού το σουρώσουμε.
3
Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει κρέμα.
4
Την κατεβάζουμε από την φωτιά, αρωματίζουμε με τις βανίλιες και προσθέτουμε την σοκολάτα.
5
Αναμειγνύουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα με την λιωμένο βούτυρο και το γάλα.
6
Τα απλώνουμε σε φόρμα 28×18 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
7
Τοποθετούμε την κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες
8
Σερβίρουμε όταν σταθεροποιηθεί με σαντιγί και κακάο.