Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πιτάκια έτοιμα σε λίγα λεπτά χωρίς φύλλο, χωρίς ζύμωμα
mitsa
Υλικά
1 ντομάτα
1 αυγό
150 ml νερό
Αλάτι-Πιπέρι
1 κουταλάκι μπέκιν
150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Ρίγανη
Φέτα
100 γρ κασέρι
Οδηγίες
1
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα.
2
Αναμειγνύουμε το αυγό μαζί με το νερό, αλάτι και πιπέρι.
3
Ενσωματώνουμε το μπέικιν και τοα αλεύρι να γίνουν χυλός.
4
Βάζουμε ρίγανη, σπασμένη φέτα, την ντομάτα, το τριμμένο κασέρι και ανακατεύουμε.
5
Τοποθετούμε κουταλιές από το μείγμα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.