Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολη λύση για φαγητό όλες τις ώρες

mitsa

Υλικά

  • 2 αυγά

  • 100 ml γάλα

  • 5 κουταλιές αλεύρι γ.ο.χ.

  • ½ κουταλάκι μπέικιν

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Θυμάρι-Ρίγανη

  • Πιπεριές

  • Ελαιόλαδο

  • Κρεμμύδι αφυδατωμένο

  • Αλλαντικά

  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Σε ένα βάζο ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, το μπέικιν, αλάτι, πιπέρι, κλείνουμε με το καπάκι και χτυπάμε να γίνουν χυλός.
2
Αρωματίζουμε με θυμέρι, ρίγανη, πολύχρωμες πιπεριές και δουλεύουμε ελαφρώς.
3
Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και όταν πάρει θερμοκρασία απλώνουμε περίπου το μισό μίγμα.
4
Αφήνουμε να ροδίσει από την μία πλευρά σε μέτρια φωτιά.
5
Προαιρετικά προσθέτουμε και λίγο αφυδατωμένο κρεμμύδι.
6
Όταν πάρει χρώμα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
7
Βάζουμε αλλαντικά, τριμμένο κίτρινο τυρί και διπλώνουμε.
8
Αφήνουμε για μισό λεπτό να πάρει θερμοκρασία και βγάζουμε σε ένα πιάτο.
9
Σερβίουμε μετά από 2-3 λεπτά που θα έχει λιώσει το τυρί.