Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολη λύση για φαγητό όλες τις ώρες
mitsa
Υλικά
2 αυγά
100 ml γάλα
5 κουταλιές αλεύρι γ.ο.χ.
½ κουταλάκι μπέικιν
Αλάτι-Πιπέρι
Θυμάρι-Ρίγανη
Πιπεριές
Ελαιόλαδο
Κρεμμύδι αφυδατωμένο
Αλλαντικά
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Σε ένα βάζο ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, το μπέικιν, αλάτι, πιπέρι, κλείνουμε με το καπάκι και χτυπάμε να γίνουν χυλός.
2
Αρωματίζουμε με θυμέρι, ρίγανη, πολύχρωμες πιπεριές και δουλεύουμε ελαφρώς.
3
Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και όταν πάρει θερμοκρασία απλώνουμε περίπου το μισό μίγμα.
4
Αφήνουμε να ροδίσει από την μία πλευρά σε μέτρια φωτιά.
5
Προαιρετικά προσθέτουμε και λίγο αφυδατωμένο κρεμμύδι.
6
Όταν πάρει χρώμα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
7
Βάζουμε αλλαντικά, τριμμένο κίτρινο τυρί και διπλώνουμε.
8
Αφήνουμε για μισό λεπτό να πάρει θερμοκρασία και βγάζουμε σε ένα πιάτο.
9
Σερβίουμε μετά από 2-3 λεπτά που θα έχει λιώσει το τυρί.