Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε ένα βάζο ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, το μπέικιν, αλάτι, πιπέρι, κλείνουμε με το καπάκι και χτυπάμε να γίνουν χυλός.
  2. Αρωματίζουμε με θυμέρι, ρίγανη, πολύχρωμες πιπεριές και δουλεύουμε ελαφρώς.
  3. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και όταν πάρει θερμοκρασία απλώνουμε περίπου το μισό μίγμα.
  4. Αφήνουμε να ροδίσει από την μία πλευρά σε μέτρια φωτιά.
  5. Προαιρετικά προσθέτουμε και λίγο αφυδατωμένο κρεμμύδι.
  6. Όταν πάρει χρώμα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
  7. Βάζουμε αλλαντικά, τριμμένο κίτρινο τυρί και διπλώνουμε.
  8. Αφήνουμε για μισό λεπτό να πάρει θερμοκρασία και βγάζουμε σε ένα πιάτο.
  9. Σερβίουμε μετά από 2-3 λεπτά που θα έχει λιώσει το τυρί.