Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γκιουζλεμέδες τραγανοί
mitsa
Υλικά
500 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
1 κουταλάκι αλάτι
90 ml λάδι
2 κουταλιές ξύδι
220-250 ml νερό
Φέτα
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε το αλεύρι με το αλάτι, το λάδι και το ξύδι.
2
Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το νερό μέχρι που να γίνει ζύμη.
3
Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
4
Την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο σε αλευρωμένη επιφάνεια.
5
Τοποθετούμε φέτα στην μέση και τα κλείνουμε σαν φάκελο.
6
Τηγανίζουμε τα τυροπιτάκια μας σε καυτό λάδι.
7
Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
8
Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε αποροφητικό χαρτί.