Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Χειροποίητα εύκολα τυροπιτάκια
mitsa
Υλικά
¼ ματσάκι μαϊντανό
100 ml γάλα
1 αυγό
Αλάτι-Πιπέρι
Ρίγανη
100 γρ κίτρινο τυρί
100 γρ φέτα
10 γρ μπέικιν
220 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
Κρόκο αυγού
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε το γάλα με το αυγό, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
2
Προσθέτουμε το τριμμένο κίτρινο τυρί, την σπασμένη φέτα, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε.
3
Ενσωματώνουμε το μπέικιν και το αλεύρι.
4
Ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο και κόβουμε σε τετράγωνα.
5
Τα κόβουμε διαγώνια σε τρίγωνα.
6
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα αλείφουμε με κρόκο αυγού.
7
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.