Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Κόβουμε τις πιπεριές, τα καρότα και την γραβιέρα σε μπαστούνια.
- Ανοίγουμε την σπάλα, που έχουμε ζητήσει από τον χασάπι να μας την ετοιμάσει.
- Απλώνουμε μουστάρδα με μέλι, ρίγανη και θυμάρι, τις πιπεριές, τα καρότα, την γραβιέρα και τυλίγουμε σε ρολό.
- Δένουμε με σπάγκο όπως σας δείχνουμε και αλήφουμε με μουστάρδα.
- Το τοποθετούμε σε γάστρα που έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
- Ανάμεσα στην γάστρα και το αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε λίγο νερό.
- Τσαλακώνουμε αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε το ρολό και κλείνουμε με το καπάκι.
- Ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.
- Το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, απλώνουμε πάπρικα και μουστάρδα.
- Σκεπάζουμε και ψήνουμε για ακόμα 1 ώρα στους 200 βαθμούς.
- Αφαιρούμε το καπάκι και αφήνουμε να πάρει χρώμα.
- Αφαιρούμε τους σπάγκους, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Πρόσφατα σχόλια