Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Κόβουμε τις πιπεριές, τα καρότα και την γραβιέρα σε μπαστούνια.
  2. Ανοίγουμε την σπάλα, που έχουμε ζητήσει από τον χασάπι να μας την ετοιμάσει.
  3. Απλώνουμε μουστάρδα με μέλι, ρίγανη και θυμάρι, τις πιπεριές, τα καρότα, την γραβιέρα και τυλίγουμε σε ρολό.
  4. Δένουμε με σπάγκο όπως σας δείχνουμε και αλήφουμε με μουστάρδα.
  5. Το τοποθετούμε σε γάστρα που έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
  6. Ανάμεσα στην γάστρα και το αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε λίγο νερό.
  7. Τσαλακώνουμε αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε το ρολό και κλείνουμε με το καπάκι.
  8. Ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.
  9. Το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, απλώνουμε πάπρικα και μουστάρδα.
  10. Σκεπάζουμε και ψήνουμε για ακόμα 1 ώρα στους 200 βαθμούς.
  11. Αφαιρούμε το καπάκι και αφήνουμε να πάρει χρώμα.
  12. Αφαιρούμε τους σπάγκους, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.