Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΚρεατικά

Εύκολο και απλό ρολό γεμιστό καλύτερο από έτοιμο

1 Mins read

Εύκολο και απλό ρολό γεμιστό καλύτερο από έτοιμο

mitsa

Υλικά

  • Κόκκινες πιπεριές

  • Καρότα

  • Γραβιέρα

  • Χοιρινή σπάλα

  • Μουστάρδα με μέλι

  • ρίγανη και θυμάρι (foodaholics.shop)

  • Νερό

  • Πάπρικα

Οδηγίες

1
Κόβουμε τις πιπεριές, τα καρότα και την γραβιέρα σε μπαστούνια.
2
Ανοίγουμε την σπάλα, που έχουμε ζητήσει από τον χασάπι να μας την ετοιμάσει.
3
Απλώνουμε μουστάρδα με μέλι, ρίγανη και θυμάρι, τις πιπεριές, τα καρότα, την γραβιέρα και τυλίγουμε σε ρολό.
4
Δένουμε με σπάγκο όπως σας δείχνουμε και αλήφουμε με μουστάρδα.
5
Το τοποθετούμε σε γάστρα που έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
6
Ανάμεσα στην γάστρα και το αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε λίγο νερό.
7
Τσαλακώνουμε αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε το ρολό και κλείνουμε με το καπάκι.
8
Ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.
9
Το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, απλώνουμε πάπρικα και μουστάρδα.
10
Σκεπάζουμε και ψήνουμε για ακόμα 1 ώρα στους 200 βαθμούς.
11
Αφαιρούμε το καπάκι και αφήνουμε να πάρει χρώμα.
12
Αφαιρούμε τους σπάγκους, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.