Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολο σοκολατένιο γλυκό με γκοφρέτες σε 10 λεπτά

mitsa
servings
16

Υλικά

  • 300 ml γάλα

  • 300 γρ ζάχαρη

  • 100 γρ σοκολάτα

  • 250 γρ μαργαρίνη

  • 300 γρ μπισκότα με γέμιση ζελέ

  • 500 γρ πτι μπερ

  • 500 γρ γκοφρέτες

Οδηγίες

1
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, την ζάχαρη, την σοκολάτα και την μαργαρίνη να λιώσουν.
2
Όταν είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
3
Στρώνουμε τον πάτο μίας φόρμας 28×20 εκατοστών με γκοφρέτες και από πάνω τους απλώνουμε το μισό μείγμα σοκολάτας.
4
Στρώνουμε τα γεμιστά μπισκότα και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα σοκολάτας.
5
Τέλος απλώνουμε γκοφρέτες και το αφήνουμε στο ψυγείο γα τουλάχιστον 4 ώρες.
6
Tip: Για να έχουν τα κομμάτια την εμφάνιση που πρέπει τα σημαδεύουμε με οδοντογλυφίδες, ώστε όταν τα κόβουμε να κόβουμε και το μπισκότο στην μέση.