Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κορμός με λευκή σοκολάτα σε 10 λεπτά
mitsa
Υλικά
1 ζαχαρούχο
150 γρ βούτυρο
1 πακέτο σκούρα πτι μπερ
1 πακέτο Oreo
100 γρ λευκή σοκολάτα
100 γρ καρύδα
Οδηγίες
1
Βάζουμε το βούτυρο και το ζαχαρούχο στην φωτιά μέχρι που το βούτυρο να λιώσει.
2
Όταν είναι έτοιμα τα κατεβάζουμε και ενσωματώνουμε την λευκή σοκολάτα.
3
Σε ένα σκεύος βάζουμε τα σπασμένα πτι μπερ, την τριμμένη καρύδα, τα σπασμένα Oreo, το μείγμα με την σοκολάτα και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
4
Το απλώνουμε σε φόρμα 30x12 εκατοστών με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες να σφίξει.