Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αλέθουμε την πιπεριά στο μπλέντερ.
  2. Στον κιμά (που μπορεί να είναι και μίξη από μοσχαρίσιο με αρνίσιο) βάζουμε την πιπεριά, την ρίγανη, την καπνιστή πάπρικα, το κύμινο, την σκόνη για
  3. ψητά, αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και δουλεύουμε πολλή καλά να αφρατέψει.
  4. Βουτάμε το χέρι μας στο νερό, πέρνουμε λίγο κιμά και σε 2 ξυλάκια για σουβλάκια πλάθουμε τα κεμπάπ.
  5. Τα βάζουμε σε καυτό αντικολλητικό σχαροτήγανο και φροντίζουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
  6. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε την σάλτσα μαζί με την καυτερή πάπρικα, το σκόρδο σε σκόνη και το κρασί μέχρι που να δέσει.
  7. Πριν σερβίρουμε ζεσταίνουμε τις πίτες στο ίδιο σχαροτήγανο χωρίς να το ξεπλύνουμε.
  8. Σερβίρουμε τα κεμπάπ με στραγγιστό γιαούρτι και σάλτσα.