Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα.
  2. Αναμειγνύουμε το στραγγιστό γιαούρτι με την πραλίνα.
  3. Ενσωαμτώνουμε την λιωμένη σοκολάτα.
  4. Κάνουμε μία στρώση από μπισκότα σε φόρμα 30×11 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί.
  5. Απλώνουμε το 1/4 την κρέμας και στρώνουμε.
  6. Καλύπτουμε με μπισκότα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
  7. Συνολικά κάνουμε 4 στρώσεις από μπισκότα και 4 από κρέμα.
  8. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
  9. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με λιωμένη πραλίνα και σπασμένα μπισκότα.