Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Στο κρύο γάλα διαλύουμε την ζάχαρη, το αλεύρι και το νισεστέ.
  2. Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να βράσουν.
  3. Όταν αρχίσουν να δημιουργούνται φουσκάλες κατεβάζουμε την κρέμα από την φωτιά, αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το βούτυρο.
  4. Σε φόρμα 30×15 εκατοστά καλύπτουμε τον πάτο με αντικολλητικό χαρτί και κάνουμε μία στρώση από χλιαρή κρέμα.
  5. Τοποθετούμε τα ρολάκια και καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
  6. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
  7. Ξεφορμάρουμε και απλώνουμε την σοκολάτα που έχουμε λιώσει μαζί με την κρέμα γάλακτος.