Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε το αυγό με την μισή ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το γάλα, την υπόλοιπη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε το αλεύρι, τα θρυμματισμένα αμύγδαλα και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
  4. Αρωματίζουμε με κονιάκ, κανέλα, γαρίφαλο, το ξύσμα από πορτοκάλι και αναμειγνύουμε.
  5. Απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 38×26 εκατοστά και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  6. Ελέγχουμε αν είναι έτοιμο με μία οδοντογλυφίδα.