Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Υγιεινή παντζαροσαλάτα με γιαούρτι & καρύδια
mitsa
Υλικά
Παντζάρια βραστά
Στραγγιστό γιαούρτι
Κρύδια
Σκόρδο
Λευκό ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Οδηγίες
1
Βάζουμε 2-3 σκελίδες σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε για 24 ώρες.
2
Κόβουμε τα παντζάρια σε κυβάκια.
3
Προσθέτουμε το ξύδι, αρωματισμένο ελαιόλαδο (αν θέλουμε και πολτοποιημένο σκόρδο), τριμμένα καρύδια, αλάτι και ανακατεύουμε.
4
Όταν σερβίρουμε απλώνουμε πάνω από τα παντζάρια γιαούρτι που μπορούμε να "σπάσουμε" γεύση του με λίγη μαγιονέζα.
5
Διακοσμούμε με τριμμένο καρύδι ή αποξηραμένο σύκο.