Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Υγιεινή παντζαροσαλάτα με γιαούρτι & καρύδια

mitsa

Υλικά

  • Παντζάρια βραστά

  • Στραγγιστό γιαούρτι

  • Κρύδια

  • Σκόρδο

  • Λευκό ξύδι

  • Ελαιόλαδο

  • Αλάτι

Οδηγίες

1
Βάζουμε 2-3 σκελίδες σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε για 24 ώρες.
2
Κόβουμε τα παντζάρια σε κυβάκια.
3
Προσθέτουμε το ξύδι, αρωματισμένο ελαιόλαδο (αν θέλουμε και πολτοποιημένο σκόρδο), τριμμένα καρύδια, αλάτι και ανακατεύουμε.
4
Όταν σερβίρουμε απλώνουμε πάνω από τα παντζάρια γιαούρτι που μπορούμε να "σπάσουμε" γεύση του με λίγη μαγιονέζα.
5
Διακοσμούμε με τριμμένο καρύδι ή αποξηραμένο σύκο.