Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, την μαγιά, την ζάχαρη, το νερό, το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε με τον γάντζο ή το φτερό.
  2. Όταν αρχίσουν να γίνονται ζυμάρι προσθέτουμε το αλάτι. Όταν η ζύμη έχει κολλήσει πάνω στο γάντζο ή το φτερό είναι έτοιμη. Την σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
  3. Όταν είναι έτοιμη αλευρώνουμε τα χέρια μας και την απλώνουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια. Την δουλεύουμε λιγάκι και την χωρίζουμε στα δύο.
  4. Σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί βάζουμε λίγο αλεύρι και απλώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε τις μπάλες.
  5. Με το δάχτυλό μας πατάμε να την ζύμη να κάνει γούβες και με ένα πιρούνι την τρυπάμε καλά.
  6. Σε ένα ποτήρι βάζουμε λίγο νερό με ζάχαρη και αλείφουμε τις λαγάνες.
  7. Τέλος πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.