Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Μπανόφι σοκολάτας σε 10 λεπτά (Banoffee)
mitsa
Υλικά
200 γρ γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
3-4 μπανάνες
50 ml γάλα
200 ml κρέμα γάλακτος
125 γρ σοκολάτα
Οδηγίες
1
Στα αλεσμένα μπισκότα βάζουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
2
Τα στρώνουμε σε φόρμα 30×11 cm με αντικολλητικό χαρτί.
3
Απλώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
4
Τοποθετούμε τις μπανάνες που είναι σε ροδέλες.
5
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
6
Με την βοήθεια ενός κορνέ κάνουμε ροζέτες την μους.
7
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και σερβίρουμε με νιφάδες σοκολάτας.