Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε την ζάχαρη με το λάδι.
  2. Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε λίγο αλεύρι, το μπέικιν, την σόδα και δουλεύουμε να αφρίσουν.
  4. Ρίχνουμε το σουσάμι (ωμό ή καβουρδισμένο), τις βανίλιες και το ξύσμα.
  5. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
  6. Όταν είναι έτοιμη παίρνουμε μία μικρή ποσότητα , την πλάθουμε σε μπαλάκι και με το δάχτυλό μας ή ένα λεμονοστίφτη το πατάμε.
  7. Τοποθετούμε τα κουλουράκι σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
  8. Σε ένα κατσαρολάκι αναμειγνύουμε την ζάχαρη με το νισεστέ και τον χυμό πορτοκαλιού.
  9. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  10. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με την βανίλια.
  11. Τοποθετούμε την χλιαρή κρέμα στα κουλουράκια μας.