Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το γλυκό

mitsa

Υλικά

  • 250 γρ μπισκότα

  • 100 γρ βούτυρο

  • 200 γρ κουβερτούρα

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 200 γρ κουβερτούρα γάλακτος

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 200 γρ κουβερτούρα λευκή

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

1
Αλέθουμε τα μπισκότα και τα δουλεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο.
2
Τα απλώνουμε σε φόρμα 24 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
3
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
4
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
5
Απλώνουμε την μους πάνω από τα μπισκότα.
6
Με τον ίδιο τρόπο κάνουμε και τις υπόλοιπες μους.
7
Βάζουμε την μία μους πάνω από την άλλη και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
8
Διακοσμούμε με κακάο και σοκολάτες της επιλογής μας.