Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Παγωτό sandwich με βάφλα

mitsa

Υλικά

  • 300 ml κρέμα γάλακτος

  • 150 γρ ζαχαρούχο γάλα

  • Βάφλες

  • Μαρμελάδα

  • Πραλίνα φουντουκιού

Οδηγίες

1
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
2
Ενσωματώνουμε το κρύο ζαχαρούχο γάλα.
3
Παίρνουμε μία βάφλα και απλώνουμε μαρμελάδα της επιλογής μας.
4
Σε μία άλλη βάφλα απλώνουμε πραλίνα φουντουκιού.
5
Βάζουμε παγωτό πάνω από την μαρμελάδα, για μεγαλύτερη ευκολία το τοποθετούμε σε κορνέ και το αφήνουμε να πήξει ελαφρώς.
6
Σκεπάζουμε με την βάφλα με την πραλίνα και αφήνουμε για 6 ώρες στο ψυγείο.