Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  3. Την απλώνουμε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
  4. Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη, το νισεστέ και τις βανίλιες σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  5. Κόβουμε το παντεσπάνι σε 2 μέρη και βάζουμε το ένα ως βάση σε φόρμα 28×18 εκατοστά.
  6. Απλώνουμε την ζεστή κρέμα και τοποθετούμε το δεύτερο παντεσπάνι.
  7. Αφήνουμε για 6 ώρες στο ψυγείο.
  8. Όταν είναι έτοιμο το κόβουμε σε παστάκια.
  9. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και σκεπάζουμε τα παστάκια.
  10. Καλύπτουμε τα παστάκια με καβουρδισμένα αμύγδαλα φιλέ.