Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολη πάστα σοκολάτας με ραφαέλο

mitsa

Υλικά

  • 150 γρ πτι μπερ

  • 75 γρ βούτυρο

  • 50 ml γάλα

  • 200 γρ σοκολάτα

  • 200 ml γάλα

  • 200 γρ τυρί κρέμα

  • 200 γρ ινδοκάρυδο

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ)

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο, σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 6 ώρες στο ψυγείο.
2
Βράζουμε το γάλα και το ρίχνουμε πάνω από την σοκολάτα. Αφήνουμε για 5 λεπτά και ανακατεύουμε μέχρι που η σοκολάτα να λιώσει.
3
Στα θρυμματισμένα μπισκότα προσθέτουμε το λ0ιωμένο βούτυρο, το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε και στρώνουμε το μπισκότο στην φόρμα.
4
Στην κρύα σοκολάτα ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα και για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε μίξερ. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
5
Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα από το κρύο ινδοκάρυδο και το πλάθουμε σε μπαλάκι. Περνάμε τα μπαλάκια από ινδοκάρυδο και στολίζουμε το γλυκό μας.