Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Βράζουμε για 5 λεπτά το νερό με την ζάχαρη.
- Κόβουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
- Κρατάμε μία ποσότητα από την κρέμα (για να καλύψουμε την τούρτα).
- Στην υπόλοιπη κρέμα προσθέτουμε τις φράουλες που έχουμε ψιλοκόψει.
- Βάζουμε ένα παντεσπάνι ως βάση και το σιροπιάζουμε με κρύο σιρόπι.
- Μπορούμε να χρισιμοποιήσουμε έτοιμα παντεσπάνια ή να κάνουμε τα δικά μας (θα βρείτε συνταγή εδώ).
- Απλώνουμε την μισή κρέμα, σκεπάζουμε με ακόμα ένα παντεσπάνι και σιροπιάζουμε.
- Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα, σκεπάζουμε με ακόμα ένα παντεσπάνι και σιροπιάζουμε.
- Καλύπτουμε το γλυκό με την κρέμα που κρατήσαμε.
- Περιμετρικά σκεπάζουμε με νιφάδες σοκολάτας και διακοσμούμε με φράουλες.
- Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε.
Πρόσφατα σχόλια