Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Σοκολατάκια κατσαρόλας Nutella
mitsa
Υλικά
200 ml νερό
200 γρ ζάχαρη
150 γρ μαργαρίνη
100 γρ σοκολάτα
250 γρ πτι μπερ
150 γρ αμύγδαλα ή φουντούκια
2 βανίλιες
Πραλίνα φουντουκιού
Οδηγίες
1
Βάζουμε το νερό μαζί με την ζάχαρη να βράσουν.
2
Όταν πάρουν θερμοκρασία προσθέτουμε την μαργαρίνη, την σοκολάτα και ανακατεύουμε να λιώσουν.
3
Ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, τους χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε μέχρι που να δέσουν.
4
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
5
Όταν το μείγμα έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πλάθουμε μπαλάκια και τα περνάμε από χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς.
6
Με το δάχτυλό μας κάνουμε μία κοιλότητα στην μέση και με την βοήθεια ενός κορνέ δημιουργούμε μία ροζέτα από Nuttela.
7
Αποθηκεύουμε στο ψυγείο.