Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Σοκολατάκια κατσαρόλας Nutella

mitsa

Υλικά

  • 200 ml νερό

  • 200 γρ ζάχαρη

  • 150 γρ μαργαρίνη

  • 100 γρ σοκολάτα

  • 250 γρ πτι μπερ

  • 150 γρ αμύγδαλα ή φουντούκια

  • 2 βανίλιες

  • Πραλίνα φουντουκιού

Οδηγίες

1
Βάζουμε το νερό μαζί με την ζάχαρη να βράσουν.
2
Όταν πάρουν θερμοκρασία προσθέτουμε την μαργαρίνη, την σοκολάτα και ανακατεύουμε να λιώσουν.
3
Ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, τους χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε μέχρι που να δέσουν.
4
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
5
Όταν το μείγμα έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πλάθουμε μπαλάκια και τα περνάμε από χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς.
6
Με το δάχτυλό μας κάνουμε μία κοιλότητα στην μέση και με την βοήθεια ενός κορνέ δημιουργούμε μία ροζέτα από Nuttela.
7
Αποθηκεύουμε στο ψυγείο.