Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολος κορμός black forest
mitsa
Υλικά
1 πακέτο γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
500 ml κρέμα γάλακτος
Γάλα
150 γρ νιφάδες σοκολάτας
Γλυκό βύσσινο
2 βανίλιες
Οδηγίες
1
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την αρωματίζουμε με την βανίλια.
2
Απλώνουμε μία μικρή ποσότητα από την σαντιγί σε μία πιατέλα.
3
Βουτάμε τα μπισκότα μας στο γάλα (ένα-ένα κάθε φορά) και απλώνουμε πάνω τους λίγη σαντιγί.
4
Τα ενώνουμε ανά δύο και τα τοποθετούμε στην πιατέλα.
5
Όταν τελειώσουμε τα καλύπτουμε με την σαντιγί και την στρώνουμε ομοιόμορφα.
6
Βάζουμε τον κορμό για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο και όταν είναι έτοιμο το καλύπτουμε σε νιφάδες σοκολάτας.
7
Τέλος διακοσμούμε με το γλυκό βύσσινο. Αν μας αρέσει η οξύτητα από το βύσσινο μπορούμε να το προσθέσουμε και στην σαντιγί.