Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Το σουφλέ ζυμαρικών που θα λατρέψετε
mitsa
Υλικά
2 πολύχρωμες πιπεριές
1 καρότο
4 αυγά
400 γρ στραγγιστό γιαούρτι
500 ml γάλα
Καλαμπόκι
Ελιές
Μανιτάρια
2 κουταλιές αφυδατωμένο κρεμμύδι
Θυμάρι-Ρίγανη
1 κιλό βίδες
100 γρ φέτα
200 γρ κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια και περνάμε από τον χοντρό τρίφτη το καρότο.
2
Αναμιγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι και το γάλα.
3
Προσθέτουμε τις πιπεριές, το καρότο, το καλαμπόκι, τις ελιές, τα μανιτάρια που έχουμε κόψει σε φέτες, το κρεμμύδι, ρίγανη και θυμάρι (ανάλογα με το πόσο αλμυρή είναι η φέτα βάζουμε και αλάτι αν χριαστεί).
4
Σε ταψί 36 εκατοστών απλώνουμε τις βίδες και περιχύνουμε με το μίγμα.
5
Βάζουμε την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε ελαφρώς.
6
Πασπαλίζουμε το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να μαλακώσουν οι βίδες.
7
Ζυμαρικό με ζυμαρικό διαφέρει οπότε ψήνουμε με προσοχή.