Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΠίτες

Το σουφλέ ζυμαρικών που θα λατρέψετε

1 Mins read

Το σουφλέ ζυμαρικών που θα λατρέψετε

mitsa

Υλικά

  • 2 πολύχρωμες πιπεριές

  • 1 καρότο

  • 4 αυγά

  • 400 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 500 ml γάλα

  • Καλαμπόκι

  • Ελιές

  • Μανιτάρια

  • 2 κουταλιές αφυδατωμένο κρεμμύδι

  • Θυμάρι-Ρίγανη

  • 1 κιλό βίδες

  • 100 γρ φέτα

  • 200 γρ κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια και περνάμε από τον χοντρό τρίφτη το καρότο.
2
Αναμιγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι και το γάλα.
3
Προσθέτουμε τις πιπεριές, το καρότο, το καλαμπόκι, τις ελιές, τα μανιτάρια που έχουμε κόψει σε φέτες, το κρεμμύδι, ρίγανη και θυμάρι (ανάλογα με το πόσο αλμυρή είναι η φέτα βάζουμε και αλάτι αν χριαστεί).
4
Σε ταψί 36 εκατοστών απλώνουμε τις βίδες και περιχύνουμε με το μίγμα.
5
Βάζουμε την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε ελαφρώς.
6
Πασπαλίζουμε το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να μαλακώσουν οι βίδες.
7
Ζυμαρικό με ζυμαρικό διαφέρει οπότε ψήνουμε με προσοχή.