Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κιχιά ατομικά σε 10 λεπτά
mitsa
Υλικά
300 γρ φέτα
2 αυγά
Πιπέρι
100 ml ανθρακούχο νερό
50 ml λάδι
500 γρ φύλλα κρούστας
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε την φέτα με τα αυγά και το πιπέρι να γίνουν σαν κρέμα.
2
Στο νερό βάζουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
3
Παίρνουμε 2 φύλλα μαζί και τα λαδώνουμε.
4
Σκεπάζουμε με ένα φύλλο και το λαδώνουμε.
5
Βάζουμε ακόμα ένα φύλλο και το λαδώνουμε.
6
Στην μία πλευρά απλώνουμε από το μείγμα με την φέτα.
7
Τυλίγουμε σε ρολό και δίνουμε σχήμα από κιχί.
8
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
9
Συνολικά πρέπει να βγουν 5 κιχάκια, αν τα φύλλα μας είναι πιο λεπτά βάζουμε 3 σε κάθε κιχί.
10
Στο άλειμμα που έχει περισσέψει βάζουμε λίγο λάδι και αλείφουμε τα κιχία.
11
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, στις αντιστάσεις, μέχρι να ροδίσουν.