Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΠίτες

Τραγανή ζαμπονοκασερόπιτα σε 10 λεπτά

1 Mins read

Τραγανή ζαμπονοκασερόπιτα σε 10 λεπτά

mitsa

Υλικά

  • 500 γρ φύλλα κρούστας

  • 100 ml νερό

  • 100 ml σπορέλαιο

  • 1 κουταλάκι μπέικιν

  • Ζαμπόν

  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με το νερό και το μπέικιν.
2
Παίρνουμε 2 φύλλα μαζί και αλείφουμε από το μείγμα.
3
Σκεπάζουμε με ακόμα 2 φύλλα και αλείφουμε μείγμα.
4
Στην μία άκρη απλώνουμε ζαμπόν, τριμμένο κίτρινο τυρί.
5
Διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό.
6
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
7
Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε μείγμα.
8
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.