Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τραγανή ζαμπονοκασερόπιτα σε 10 λεπτά
mitsa
Υλικά
500 γρ φύλλα κρούστας
100 ml νερό
100 ml σπορέλαιο
1 κουταλάκι μπέικιν
Ζαμπόν
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με το νερό και το μπέικιν.
2
Παίρνουμε 2 φύλλα μαζί και αλείφουμε από το μείγμα.
3
Σκεπάζουμε με ακόμα 2 φύλλα και αλείφουμε μείγμα.
4
Στην μία άκρη απλώνουμε ζαμπόν, τριμμένο κίτρινο τυρί.
5
Διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό.
6
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
7
Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε μείγμα.
8
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.