Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη σε λίγο χλιαρό νερό.
  2. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά να φουσκώσει.
  3. Αναμειγνύουμε το αλεύρι με το σιμιγδάλι και το σπορέλαιο.
  4. Προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και ανακατεύουμε.
  5. Βάζουμε την μαγιά, το υπόλοιπο νερό και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
  6. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 45 λεπτά.
  7. Την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 15 μπαλάκια.
  8. Τα πατάμε με το χέρι να ανοίξουν και τοποθετούμε στο κέντρο σπασμένη Φέτα.
  9. Τα βάζουμε σε κουπ πατ ή τσέρκι 10 εκατοστών και τα πατάμε ελαφρώς με κουπ πατ ή τσέρκι 7 εκατοστών.
  10. Χαράζουμε και τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  11. Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.