Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Σοκολατίνα χωρίς ζάχαρη μόνο με 5 υλικά

mitsa

Υλικά

  • 1,5 λίτρο γάλα

  • 150 γρ κορν φλάουρ

  • 380 γρ Gianduia ή Nocciolata (foodaholics.shop)

  • 2 πακέτα πτι μπερ χωρίς ζάχαρη

  • 250 γρ κουβερτούρα με στέβια

  • 150 ml γάλα

Οδηγίες

1
Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο κρύο γάλα.
2
Τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν κρέμα.
3
Όσο είναι ζεστή ενσωατώνουμε την Gianduia ή Nocciolata με στέβια.
4
Καλύπτουμε ταψί 35x23 εκατοστά με πτι μπερ χωρίς ζάχαρη.
5
Απλώνουμε την μισή ζεστή κρέμα.
6
Κάνουμε ακόμα μία στρώση από μπισκότα και από πάνω απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
7
Καλύπτουμε με μπισκότα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε για 6 ώρες στο ψυγείο.
8
Κόβουμε την σοκολάτα σε κομματάκια και την λιώνουμε στο καυτό γάλα.
9
Απλώνουμε την γκανάζ πάνω από από γλυκό και βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.