Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Σοκολατίνα χωρίς ζάχαρη μόνο με 5 υλικά
mitsa
Υλικά
1,5 λίτρο γάλα
150 γρ κορν φλάουρ
380 γρ Gianduia ή Nocciolata (foodaholics.shop)
2 πακέτα πτι μπερ χωρίς ζάχαρη
250 γρ κουβερτούρα με στέβια
150 ml γάλα
Οδηγίες
1
Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο κρύο γάλα.
2
Τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν κρέμα.
3
Όσο είναι ζεστή ενσωατώνουμε την Gianduia ή Nocciolata με στέβια.
4
Καλύπτουμε ταψί 35x23 εκατοστά με πτι μπερ χωρίς ζάχαρη.
5
Απλώνουμε την μισή ζεστή κρέμα.
6
Κάνουμε ακόμα μία στρώση από μπισκότα και από πάνω απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
7
Καλύπτουμε με μπισκότα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε για 6 ώρες στο ψυγείο.
8
Κόβουμε την σοκολάτα σε κομματάκια και την λιώνουμε στο καυτό γάλα.
9
Απλώνουμε την γκανάζ πάνω από από γλυκό και βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.