Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Τα πιο νόστιμα γεμιστά μανιτάρια

mitsa

Υλικά

  • 500 γρ μανιτάρια λευκά

  • 8 φέτες μπέικον

  • 100 γρ χαβιάρι πιπεριάς (foodholics.shop)

  • 200 γρ τυρί κρέμα

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Ρίγανη (foodholics.shop)

  • Πιπερόκαμα (foodholics.shop)

  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα καθρίζουμε.
2
Ψιλοκόβουμε τα κοτσάνια και το μπέικον.
3
Αναμειγνύουμε τα κοτσάνια, το μπέιν, το χαβιάρι πιπεριάς, το τυρί κρέμα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το πιπερόκαμα.
4
Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα λαδώνουμε ελαφρώς και μοιράζουμε την γέμιση.
5
Βάζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί και προαιρετικά λίγο από το μπέικον.
6
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντοστάσεις μέχρι να ψηθεί το τυρί και να μαλακώσουν τα μανιτάρια.