Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τα πιο νόστιμα γεμιστά μανιτάρια
mitsa
Υλικά
500 γρ μανιτάρια λευκά
8 φέτες μπέικον
100 γρ χαβιάρι πιπεριάς (foodholics.shop)
200 γρ τυρί κρέμα
Αλάτι-Πιπέρι
Ρίγανη (foodholics.shop)
Πιπερόκαμα (foodholics.shop)
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα καθρίζουμε.
2
Ψιλοκόβουμε τα κοτσάνια και το μπέικον.
3
Αναμειγνύουμε τα κοτσάνια, το μπέιν, το χαβιάρι πιπεριάς, το τυρί κρέμα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το πιπερόκαμα.
4
Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα λαδώνουμε ελαφρώς και μοιράζουμε την γέμιση.
5
Βάζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί και προαιρετικά λίγο από το μπέικον.
6
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντοστάσεις μέχρι να ψηθεί το τυρί και να μαλακώσουν τα μανιτάρια.