Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Έχετε ξαναδεί αυτήν την συνταγή για τραγανά καλαμαράκια; Πρώτη φορά τα φτιάξαμε!
mitsa
Υλικά
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Ανθρακούχο νερό
Καλαμάρι
Αλάτι
Οδηγίες
1
Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί μαζί με λίγο αλάτι.
2
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα καλαμαράκια (μπορούμε να τα αγοράσουμε και έτοιμα).
3
Τα παιρνάμε από το αλεύρι, μετά από το ανθρακούχο νερό και τα βάζουμε σε τάπερ με αλεύρι.
4
Τα καουνάμε να πάει το αλεύρι παντού και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
5
Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
6
Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
7
Ιδανικά τα σερβίρουμε με χυμό λεμονιού και μαγιονέζα με κρόκο κοζάνης.