Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο μπισκοτογλυκό ψυγείου με κεράσια
mitsa
Υλικά
Πτι μπερ κλασικά
Πτι μπερ σοκολάτα
300 ml κρέμα γάλακτος
2 βανίλιες
Λίγο γάλα
1 φακελάκι ζελέ
Κεράσια
Μους σοκολάτα
150 γρ σοκολάτα
200 ml κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
1
Χτυπάμε τις κρέμες γάλακτος σε σαντιγί.
2
Την μία την αρωματίζουμε με τις βανίλιες και στην άλλη ενσωματώνουμε την λιωμένη σοκολάτα.
3
Βουτάμε τα πτι μπερ σοκολάτας σε γάλα και κάνουμε μία στρώση σε φόρμα 30x20 εκατοστά.
4
Απλώνουμε ομοιόμορφα την μους σοκολάτας και από πάνω κάνουμε μία στρώση από κλασικά πτι μπερ που έχουμε μουσκέψει σε γάλα.
5
Απλώνουμε την σαντιγί με άρωμα βανίλια και βάζουμε στο ψυγείο.
6
Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών και το αφήνουμε να κρυώσει.
7
Τοποθετούμε κομμένα κεράσια στο γλυκό και από πάνω βάζουμε με προσοχή το ζελέ.
8
Σερβίρουμε όταν το ζελέ σταθεροποιηθεί.