Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Νηστίσιμες φλογέρες λαχανικών στο φούρνο
mitsa
Υλικά
100 ml νερό
100 ml σπορέλαιο
1 κουταλάκι μπέικιν
500 γρ φύλλα κρούστας
1 κρεμμύδι
3 πολύχρωμες πιπεριές
¼ λάχανο
2 καρότα
Κύμινο-Ρίγανη
Αλάτι-Πιπέρι
¼ ματσάκι μαϊντανό
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το νερό με το σπορέλαιο και το μπέικιν.
2
Σε καυτό ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
3
Όταν ροδίσει προσθέτουμε το λάχανο, τις πολύχρωμες πιπεριές και τα καρότα.
4
Μόλις μαλακώσουν αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το κύμινο, την ρίγανη και ανακατεύουμε.
5
Κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
6
Παίρνουμε 3 φύλλα μαζί και τα κόβουμε σε 4 ίσα μέρη.
7
Τα αλείφουμε με το μείγμα και την μία πλευρά τοποθετούμε κρύα γέμιση.
8
Τυλίγουμε σε ρολάκια και τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
9
Τα αλείφουμε με μείγμα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.