Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολη πατσαβουρόπιτα σαν πίτσα
mitsa
Υλικά
3 αυγά
100 ml σπορέλαιο
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
1 φακελάκι μπέικιν
100 ml ανθρακούχο νερό
150 γρ βασιλοπιπεριά (foodaholics.shop)
Αλάτι
200 γρ αλλαντικά
500 γρ φύλλα κρούστας
Ελιές
Κίτρινο τυρί
Μπέικον
Οδηγίες
1
Χτυπάμε τα αυγά με το λάδι.
2
Βάζουμε το γιαούρτι, το μπέικιν, το ανθρακούχο νερό, βασιλοπιπεριά και ανακατεύουμε.
3
Ρίχνουμε αλάτι, τα αλλαντίκα της επιλογής μας κομμένα σε κυβάκια και δουλεύουμε.
4
Κόβουμε τα φύλλα σε λωρίδες και τα απλώνουμε σε λαδωμένο σκεύος 36 εκατοστών.
5
Περιχύνουμε με το μείγμα και ανακατεύουμε ελαφρώς.
6
Βάζουμε ελιές, τριμμένο κίτρινο τυρί, μπέικον και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.