Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολα και γρήγορα νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού
mitsa
Υλικά
200 γρ ζάχαρη
200 ml λάδι
200 ml χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλάκι κανέλα
2 βανίλιες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
850 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
10 γρ μπέικιν
Οδηγίες
1
Διαλύουμε τη ζάχαρη στο λάδι.
2
Προσθέτουμε το χυμό και ανακατεύουμε.
3
Αρωματίζουμε με την κανέλα, τις βανίλιες και το ξύσμα.
4
Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν να γίνουν ζύμη.
5
Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 15 λεπτά να ξεκουραστεί.
6
Τη χωρίζουμε σε μπαλάκια, τα κάνουμε κορδόνια και δίνουμε σχήμα.
7
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.