Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Αλμυρή λιχουδιά με ψωμί του τοστ και τυριά
mitsa
Υλικά
1 μεγάλο ψωμί του τοστ
4 μεγάλες πατάτες
6 αυγά
Κίτρινο τυρί
Κεφαλοτύρι
Μπέικον
Φέτα
Ρίγανη
Αλάτι-Πιπέρι
Οδηγίες
1
Κόβουμε τις κόρες από τα ψωμάκια.
2
Τα τοποθετούμε μία στρώση σε μεμβράνη και φροντίζουμε να έχουν το μέγεθος από το ταψί μας (38×32 εκατοστά).
3
Τα πατάμε με τον πλάστη να κολλήσουν.
4
Λαδώνουμε ελαφρώς αντικολλητικό χαρτί και σκεπάζουμε τα ψωμάκια.
5
Αναποδογυρίζουμε στο ταψί και αφαιρούμε την μεμβράνη.
6
Καλύπτουμε τα πλαϊνά με κομμένες φέτες από ψωμάκια.
7
Απλώνουμε τριμμένο κεφαλοτύρι, κίτρινο τυρί, Φέτα, ροδέλες από τις βρασμένες πατάτες, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μπέικον, ροδέλες από τα βρασμένα αυγά και τριμμένο κίτρινο τυρί.
8
Καλύπτουμε με ακόμα μία στρώση από ψωμάκια που έχουμε κολλήσει με την τεχνική που ακολουθήσαμε στην αρχή.
9
Ραντίζουμε ελαιόλαδο, τριμμένο κεφαλοτύρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.