Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Αν δοκιμάσετε αυτές τις φλογέρες δεν θα ξαναπάρετε από τον φούρνο (με λίγα υλικά)
mitsa
Υλικά
6 φέτες μπέικον
300 γρ ανθότυρο
200 γρ τυρί κρέμα
50 γρ σιμιγδάλι ψιλό
2 φύλλα σφολιάτας (500 γρ)
Σουσάμι
Οδηγίες
1
Κόβουμε το μπέικον σε κομμάτια.
2
Αναμειγνύουμε το ανθότυρο ή την μυζήθρα με το τυρί κρέμα, το σιμιγδάλι και το μπέικον (αν χριαστεί βάζουμε και λίγο αλάτι).
3
Τρυπάμε την σφολιάτα με την βοήθεια από ένα πιρούνι.
4
Εμείς χωρίσαμε το κάθε φύλλο σε 3 κομμάτια.
5
Απλώνουμε γέμιση στην μία πλευρά, διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα και τυλίγουμε σε ρολό.
6
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
7
Προαιρετικά ραντίζουμε με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
8
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.