Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ανάποδη ροδακινόπιτα σε 10 λεπτά
mitsa
Υλικά
100 γρ μαργαρίνη
100 γρ καστανή ζάχαρη
4-5 ροδάκινα
3 αυγά
100 γρ ζάχαρη
120 γρ φαρίνα
2 βανίλιες
Οδηγίες
1
Σε πυρίμαχη ταρτιέρα 27 εκατοστών αναμειγνύουμε την καστανή ζάχαρη με την λιωμένη μαργαρίνη.
2
Από πάνω τοποθετούμε κυκλικά τα καθαρισμένα ροδάκινα.
3
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
4
Προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τις βανίλιες και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
5
Την απλώνουμε πάνω από τα ροδάκινα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
6
Όταν κρυώσει ελαφρώς την αναποδογυρίζουμε και σερβίρουμε με παγωτό βανίλια.