Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΓλυκάΣνακ

Ανάποδη ροδακινόπιτα σε 10 λεπτά

1 Mins read

Ανάποδη ροδακινόπιτα σε 10 λεπτά

mitsa

Υλικά

  • 100 γρ μαργαρίνη

  • 100 γρ καστανή ζάχαρη

  • 4-5 ροδάκινα

  • 3 αυγά

  • 100 γρ ζάχαρη

  • 120 γρ φαρίνα

  • 2 βανίλιες

Οδηγίες

1
Σε πυρίμαχη ταρτιέρα 27 εκατοστών αναμειγνύουμε την καστανή ζάχαρη με την λιωμένη μαργαρίνη.
2
Από πάνω τοποθετούμε κυκλικά τα καθαρισμένα ροδάκινα.
3
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
4
Προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τις βανίλιες και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
5
Την απλώνουμε πάνω από τα ροδάκινα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
6
Όταν κρυώσει ελαφρώς την αναποδογυρίζουμε και σερβίρουμε με παγωτό βανίλια.