Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Μυρωδάτη κρασάτη τηγανιά
mitsa
Υλικά
Ελαιόλαδο
1 κιλό χοιρινή τηγανιά
350 ml κόκκινο κρασί
250 γρ μανιτάρια
Πολύχρωμες πιπεριές
Ρίγανη (foodaholics.shop)
Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)
Σκόνη λαχανικών
2-3 κουταλιές μουστάρδα (foodaholics.shop)
Μπαχάρι
Αλάτι-Πιπέρι
350 ml νερό
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
2
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 10 λεπτά.
3
Ρίχνουμε τα μανιτάρια που τα έχουμε κόψει σε φέτες, τις πιπεριές που έχουμε κόψει σε φέτες, ρίγανη, πιπερόκαμα, σκόνη λαχανικών, μουστάρδα, 3-4 κόκκους μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
4
Προσαθέτουμε το νερό, σκεπάζουμε με το καπάκι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μελώσει η σάλτσα.
5
Προαιρετικά βάζουμε την τηγανιά σε πυρύμαχο σκεύος και απλώνουμε τριμμένο κίτρινο τυρί.
6
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντηστάσεις μέχρι να λιώσει το τυρί.